Για τη συντακτική ομάδα του Διεθνούς Βήματος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:37 Συντάκτης:

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι απ’ την λειτουργία του Nord Stream 2 στη Βαλτική και του Turkstream στη Μαύρη Θάλασσα το ουκρανικό κράτους θα χάσει γύρω στο 5% του ΑΕΠ του – εξαιτίας της σημαντικής μείωσης του Ρωσικού «ενοικίου» για την διέλευση προς την Ευρώπη γκαζιού απ’ την Ουκρανία μέσα από τις σωληνώσεις της ουκρανικής Naftogaz. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 12:12 Συντάκτης:

 

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 09:47 Συντάκτης:

Πηγή: Guernica

Ο Katu Arkonada (Barakaldo, 1978) έχει πτυχίο Οικονομικών, Κοινωνικών και Πολιτιστικών Δικαιωμάτων και Δημοσίων Πολιτικών. Είναι σύμβουλος του Υπουργείου Στρατηγικού Σχεδιασμού, της Νομικής Μονάδας Ειδικευμένης στη Συνταγματική Ανάπτυξη και του Υπουργείου Εξωτερικών του Πολυεθνικού Κράτους της Βολιβίας. Πηγή Orinoco Tribune

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 10:49 Συντάκτης:

 Πηγή: Prensa rebelde

 

"Ας πεθάνει όποιος πρέπει να πεθάνει": Πώς η Ουάσιγκτον έκανε ελιγμούς για να αποτρέψει την πώληση του εμβολίου Sputnik στην περιοχή και να μπλοκάρει τις δραστηριότητες των κουβανικών ιατρικών ταξιαρχιών. Η συμπόρευση Τραμπ και Μπολσονάρο και το κλείσιμο ματιού του Μαουρίσιο Μάκρι.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 09:45 Συντάκτης:

 

Στις 30 Μαρτίου κάθε χρόνο γιορτάζουμε την ημέρα της Παλαιστινιακής Γης. Φέτος, εορτάζουμε την 45η επέτειο και τιμούμε όλους εκείνους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αγώνα κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της κατοχής και της αδικίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 19:45 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 37

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.