ΔΙΕΘΝΗ

 

Τα παράπλευρα οφέλη της εισβολής του Μπέρνι Σάντερς στην καρδιά της αμερικανικής πολιτικής σκηνής είναι ήδη πολλά, σημαντικά και αρχίζουν να γίνονται αισθητά πολύ μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα και στη Μέση Ανατολή. Τρανή απόδειξη ο πραγματικός σεισμός που προκαλούν εδώ και μερικές μέρες τόσο στις ΗΠΑ και στη Μέση Ανατολή όσο και στους κόλπους της εβραϊκής Διασποράς δυο σύμμαχοι του Μπέρνι, οι γενναίες νεαρές αμερικανίδες βουλεύτριες Ιλάν Ομάρ και Ρασίντα Τλαΐμπ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 10:40 Συντάκτης:

 

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 Ανεπίσημη Μετάφραση

Ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελληνική Δημοκρατία HE κ. Ο Marwan Toubassi έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την έγκριση των ισραηλινών κατοχικών αρχών για την επέκταση 2.300 κατοικιών μόνο για τους Εβραίους σε παράνομες τοποθετήσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 19:02 Συντάκτης:

 .

 

Το ελληνικό κράτος και η ιδεολογία του , δηλαδή , ο ελληνικός μεγαλοϊδεατισμός  , αναπτύχθηκαν , λειτούργησαν και εδραιώθηκαν , σαν ένας μηχανισμός  πολιτικής απόσπασης γεωπολιτικών ωφελημάτων  (και αυτό όχι σε όλες τις περιπτώσεις με επιτυχία…) για μια χρονική περίοδο περίπου της τάξης του ενάμιση αιώνα .  

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 18:12 Συντάκτης:

 

 

Ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Πρεσβείας, 22 Ιουλίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 13:12 Συντάκτης:

Η πώληση προϊόντων των εποικισμών ως «Made in Israel»  μπορεί να παραπλανήσει τους καταναλωτές και να τους εμποδίσει να πράξουν αυτό που θεωρούν δεοντολογικά ορθό όσον αφορά στις αγορές τους, αναφέρει ανώτερος νομικός αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 18:36 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 26

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.