ΔΙΕΘΝΗ

 

Με αφορμή τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των Σιωνιστών εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, η πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 09:54 Συντάκτης:

 

Το κύριο πολιτικό χαρακτηριστικό του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ είναι η μαζική απόρριψη από το γείτονα λαό των εκβιαστικών διλημμάτων και στόχων που είχαν θέσει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η γερμανική ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 10:30 Συντάκτης:

 

 

Εκδήλωση με θέμα «η δολοφονία Ζαχαρτσένκο, η βομβιστική επίθεση στο συνέδριο του ΚΚ Ντονέτσκ και οι εξελίξεις στον αντιφασιστικό αγώνα στο Ντονμπάς» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 6.30 στην αίθουσα Γκίνη στο Πολυτεχνείο. Στην εκδήλωση θα παρέμβουν μέσω εικόνας ο Εντουάρντ Μπασουρίν, επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και ο Αντρέι Κοτσέτοφ, επικεφαλής των συνδικάτων.

Διοργάνωση:  Αναμέτρηση – ομάδα κομμουνιστών/τριών, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, Επανεκκίνηση – Restart, ΚΕΔ – avant-garde, Κίνηση για την απελευθέρωση του λαού, Κόκκινη γραμμή, Κ – Σχέδιο (Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο), ΛΑΕ, ΝΑΡ και Save Donbass.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 10:04 Συντάκτης:

 

 

Αμερικανοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ, συναντήθηκαν με μέλη των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πραξικοπηματικής ανατροπής του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, αποκάλυψαν το Σάββατο οι New York Times.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 09:52 Συντάκτης:

 

Ανακούφιση προκάλεσε η είδηση της απόφασης απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών από το τουρκικό δικαστήριο, στις 14 Αυγούστου, χωρίς μάλιστα περιοριστικούς όρους που σημαίνει την άμεση επιστροφή τους στις οικογένειες τους. Με βάση του τουρκικό δικαστήριο, οι προηγούμενες κατηγορίες για κατασκοπεία δεν τεκμηριώνονται κι έτσι θα δικαστούν μόνο με την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 21:58 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.