ΔΙΕΘΝΗ

Τα πράγματα λοιπόν εξελίσσονται, η κατάσταση αλλάζει.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:26 Συντάκτης:

Ασφαλώς και είναι μνημείο κυνισμού η στάση του Ντόναλντ Τραμπ (και) στο θέμα  Συρίας – Τουρκίας- Κούρδων, ούτε λόγος για αυτό. Είναι όμως τόσο αλλοπρόσαλλη, όσο διατείνεται η πληθώρα των σχετικών χαρακτηρισμών που αφειδώς της αποδίδονται, εντός κι εκτός Ελλάδας;  Είναι ασυνάρτητη, όπως ανέφερε κι ο Αλ. Τσίπρας, προκαλώντας – μοιραίο ήταν- σχόλια, αντιδιασταλτικά προς τις παλιότερες δηλώσεις του για τον «διαβολικά καλό» πρόεδρο των ΗΠΑ; Είναι «πελαγωμένη» κι ανερμάτιστη;     

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 15:51 Συντάκτης:

Το πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την εξίσωση των εγκλημάτων του σταλινισμού και του φασισμού υπηρετεί σαφώς σύγχρονες πολιτικές ιμπεριαλιστικές ανάγκες και δεν ασχολείται πραγματικά με το φάντασμα του Χίτλερ και του Στάλιν.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 08:16 Συντάκτης:

 

 

Το 2015, συγκεντρώθηκαν 10 εκατομμύρια υπογραφές διαμαρτυρίας ενάντια στο διάταγμα που είχε υπογράψει ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα,με το οποίο ανακήρυξε τη Βενεζουέλα παγκόσμια απειλή. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 12:17 Συντάκτης:

 

Τα παράπλευρα οφέλη της εισβολής του Μπέρνι Σάντερς στην καρδιά της αμερικανικής πολιτικής σκηνής είναι ήδη πολλά, σημαντικά και αρχίζουν να γίνονται αισθητά πολύ μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα και στη Μέση Ανατολή. Τρανή απόδειξη ο πραγματικός σεισμός που προκαλούν εδώ και μερικές μέρες τόσο στις ΗΠΑ και στη Μέση Ανατολή όσο και στους κόλπους της εβραϊκής Διασποράς δυο σύμμαχοι του Μπέρνι, οι γενναίες νεαρές αμερικανίδες βουλεύτριες Ιλάν Ομάρ και Ρασίντα Τλαΐμπ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 10:40 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 27

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.