Έξω από την Ελλάδα ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού, Νετανιάχου!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 08:25 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Έξω από την Ελλάδα ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού, Νετανιάχου!

Ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός (ΠΑΚΣ) καλεί σε υποστήριξη του καλέσματος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό ενάντια στην επίσκεψη του δολοφόνου του παλαιστινιακού λαού Νετανιάχου στην Ελλάδα για την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής του ενεργειακού αγωγού East Med, την Πέμπτη 2 Γενάρη στις 18:00 στο Μετρό Πανόρμου.

 

Στις 2 Γενάρη, έρχεται στη χώρα μας, ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού και πρόεδρος του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προκειμένου να υπογράψει από κοινού με τον Μητσοτάκη και τον κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη τη συμφωνία για την κατασκευή του ενεργειακού αγωγού EastMed.

Η άφιξή του αποτελεί πρόκληση για τον λαό μας που διαχρονικά τρέφει αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης προς τον αδελφό Παλαιστινιακό λαό.


Συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων της, η κυβέρνηση ΝΔ συσφίγγει ακόμα περισσότερο τις στρατιωτικές, πολιτικές και πολιτιστικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με το Ισραήλ, παίζοντας τον ρόλο συμμάχου στα γεωπολιτικά παιχνίδια των σιωνιστών στην Ανατολική Μεσόγειο. Η συμμετοχή της Ελλάδας στη συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed ενισχύει τον άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου καθιστώντας το ελληνικό κράτος συνυπεύθυνο στην καταπίεση, εξόντωση και γενοκτονική πολιτική που ασκεί το Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων.

-          Έξω ο σφαγέας Νετανιάχου από την Ελλάδα

-          Παύση κάθε συνεργασίας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ

-          Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Αναγνώστηκε 17090 φορές Τελευταία τροποποίηση Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 22:21
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.