Συμπαράσταση στους Τούρκους αγωνιστές

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 19:26 Συντάκτης: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ(Π.Α.Κ.Σ.)
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συμπαράσταση στους Τούρκους αγωνιστές

Τρίτη, 22/9, στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 7.00μμ, ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός συμμετέχει σε συγκέντρωση- καταδίκη της δολοφονίας από τον τουρκικό στρατό των Τούρκων αγωνιστών και μελών του TKP-ML, Erol Volkan και Fadime Cakil.

Την Παρασκευή, 25/9, πλατεία Συντάγματος και ώρα 6.00μμ, ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός συμμετέχει επίσης σε συγκέντρωση – εκδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης, για να τιμήσουμε τους μάρτυρες αγωνιστές και απεργούς πείνας, Helin Bolek και Ibrahim Gokcek, μέλη του μουσικού συγκροτήματος Grum Yorum, τον Mustafa Kocak και τη δικηγόρο του Λαού Ebru Timtik, που άφησαν την τελευταία τους πνοή ως μάρτυρες στις τουρκικές φυλακές, αγωνιζόμενοι ενάντια στο φασισμό, την ιμπεριαλιστική και ταξική εκμετάλλευση.

Σε μια εποχή όξυνσης των περιφερειακών συγκρούσεων, η αλληλεγγύη και η φιλία των λαών είναι αναγκαία για την εμπέδωση της ειρήνης και την αποτροπή των πολεμικών συγκρούσεων.

Τιμή στους μάρτυρες του αγώνα!

 

Αλληλεγγύη, ειρήνη και φιλία των λαών!

Αναγνώστηκε 305 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.