ΔΙΕΘΝΗ

Βομβαρδίστηκε και πάλι η Λωρίδα της Γάζας, από την ισραηλινή αεροπορία. Την προ-περασμένη Κυριακή το βράδυ, μια είδηση ανέφερε 4 νέους νεκρούς. Οι δυο από αυτούς ήταν μια μητέρα και το μωρό της. 24 νεκροί Παλαιστίνιοι, ο συνολικός απολογισμός του Σαββατοκύριακου. Πάνω από 190 νεκροί και 25.000 τραυματίες άοπλοι διαδηλωτές, από τον Μάρτη του 2018 (όταν ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις στα σύνορα με το Ισραήλ, κάθε Παρασκευή για το δικαίωμα της επιστροφής) έως τον Δεκέμβρη του 2018.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 12:44 Συντάκτης:

 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση του Ισραήλ εναντίον των γραφείων του πρακτορείου Anadolu στη Γάζα» έγραψε ο Ερντογάν στην σελίδα του στο Twitter και συνέχισε: «Η Τουρκία και το πρακτορείο Anadolu θα συνεχίσουν να λένε σε όλο τον κόσμο για την ισραηλινή τρομοκρατία και τις θηριωδίες στη Γάζα και σε άλλες περιοχές της Παλαιστίνης, παρά τις επιθέσεις αυτές».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 16:09 Συντάκτης:

 

 

Κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος άνθρωπος, κάθε φίλος της ειρήνης, καθένας και καθεμία που σέβεται τις αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας των λαών πρέπει να συμπαρασταθεί στη Βενεζουέλα επειδή:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 19:09 Συντάκτης:

 

Στις 6 Απριλίου έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο του του μεγάλου Ουρουγουανού συγγραφέα Ντανιέλ Τσαβαρία, αυτού του σπουδαίου παραμυθά που συνδύασε στα βιβλία του την ιστορική περιπέτεια, το κατασκοπευτικό θρίλερ και επανάσταση (σχετικό άρθρο).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 13:31 Συντάκτης:

 Ανακοίνωση της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 07:53 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 25

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.