ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση με θέμα "Η Οκτωβριανή επανάσταση και η επίδρασή της στο εργατικό κίνημα" διοργανώνουν ο Εργατικός Αγώνας, ο Σύλλογος διάδοσης μαρξιστικής σκέψης Γ. Κορδάτος και το Kommon.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 08:21 Συντάκτης:

Ο Τσε δεν ήταν μόνο ένας άνθρωπος ανυπέρβλητης δράσης. Ο Τσε ήταν άνθρωπος με βαθιά σκέψη, έξυπνος και με όραμα, ήταν άνθρωπος με σημαντική κουλτούρα. Δηλαδή στο πρόσωπό του συναντιόταν ο άνθρωπος των ιδεών με τον άνθρωπο της δράσης, έλεγε ο Φιντέλ Κάστρο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 11:11 Συντάκτης:

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το θάνατο του συντρόφου Χρήστου Μπίστη, μιας από τις πιο σπουδαίες μορφές που γέννησε το κομμουνιστικό κίνημα της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 11:29 Συντάκτης:

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο, επιθυμώντας να αναδείξει την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου από την Γερμανική και Ταγματασφαλίτικη Κατοχή στις 14 Σεπτέμβρη του 1944, διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων με κεντρικό σύνθημα: «Ποτέ πια φασισμός».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 09:42 Συντάκτης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.