ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η πρωτοβουλία για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου κομμουνιστικού σχεδίου καλεί σε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στην «πρόταση ιδρυτικής διακήρυξης για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό σχέδιο».

 

Τετάρτη 13 Ιούνη στις 7 το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 08:17 Συντάκτης:

Εξόρυξη υδρογονανθράκων – διαχείριση απορριμμάτων στη Δυτική Ελλάδα: Περιβάλλον και φυσικός πλούτος στο στόχαστρο κυβέρνησης, κεφαλαίου και μνημονιακών πολιτικών.

Εκδήλωση την Παρασκευή 8 Ιουνίου, 6.30 μμ Αγορά Αργύρη, Πάτρα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 17:57 Συντάκτης:

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

 

70 χρόνια από τον ξεριζωμό ο αγώνας συνεχίζεται!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 11:48 Συντάκτης:

Όταν το Δεκέμβρη του 2016 ψηφίζονταν ο νέος περιφερειακός σχεδιασμός διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Αττικής, η (αρνητική) εξέλιξη είχε προδιαγραφεί. Ο σχεδιασμός αυτός είχε αποδεχτεί την απροθυμία των δήμων να αναλάβουν το σοβαρότατο ρόλο που τους αντιστοιχεί στην προδιαλογή των υλικών και στην ανακύκλωση. Κάθε τι θετικό -όπως οι αποκεντρωμένες υποδομές διαχείρισης- ήταν χωρίς μελέτες, χωρίς χωροθέτηση και χωρίς χρηματοδότηση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 12:25 Συντάκτης:

 

 

 

Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Χρεοκρατία, Catastroika, Fascism Inc και This is not a coup, σας προσκαλούν σε ένα πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση της νέας τους παραγωγής με τίτλο Make the Economy Scream – την Πέμπτη 26 Απριλίου από τις 21:00 στο μπαρ Ρινόκερως (Ασκληπιού 22, Νεάπολη Εξαρχείων).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 09:38 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.