Να φτιάξουμε τον τόπο όπου θα συναντηθούμε ξανά!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 18:50 Συντάκτης:

Να αναμετρηθούμε με ένα νέο «εμείς» της ρήξης και της κομμουνιστικής προοπτικής και να ψηλαφήσουμε ένα νέο πολιτικό σχέδιο ανατροπής. Να δοκιμάσουμε νέους δρόμους επαναστράτευσης στους συλλογικούς αγώνες, κόντρα στη λογική ότι δεν υπάρχει εναλλακτική απέναντι στη μνημονιακή πραγματικότητα. Να ανιχνεύσουμε δυνατότητες ριζικής επανεκκίνησης της Αριστεράς κόντρα στα αδιέξοδα της τελευταίας 3ετίας και τον κατακερματισμό.

Να πιστέψουμε ότι η παρτίδα της νεολαίας δεν παίχτηκε ακόμα.

Με πρωτοβουλία των πρόσφατα αποχωρησάντων μελών του ΝΑΡ και της νΚΑ αλλά και ανένταχτων συντρόφων/ισσων από την αντικαπιταλιστική Αριστερά και τον ευρύτερο αντισυστημικό χώρο διοργανώνεται συνέλευση – εκδήλωση με θέληση να ανοίξει ο διάλογος με τον κόσμο της αντίστασης, του αγώνα και των κινημάτων, ομάδες και συλλογικότητες του αντισυστημικού χώρου και οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Πέμπτη, 1η Μάρτη, στο Αμφιθέατρο Γ’ της ΑΣΟΕΕ στις 7μμ.

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.