Εκδήλωση για τη Βενεζουέλα την Παρασκευή 30 Μαρτίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 16:10 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκδήλωση για τη Βενεζουέλα την Παρασκευή 30 Μαρτίου

Την Παρασκευή 30/03/18 η Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης «Είμαστε όλοι Βενεζουέλα» διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης - αλληλεγγύης με θέμα: «Βενεζουέλα - Αλήθειες & προπαγανδιστικοί μύθοι».

Θα μιλήσουν: Ignacio Ramonet, δημοσιογράφος, συγγραφέας, πρώην αρχισυντάκτης στη Le Monde Diplomatique, ο Δημήτρης Καλτσώνης, αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Μάρτα Σίλβια Ντίος Σανζ, φιλόλογος και συγγραφέας. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Μαρία Νικολακάκη,  αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας ενώ ποιήματα σε ισπανικά και ελληνικά θα διαβάσει ο Jaime Svart, Χιλιανός ποιητής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών «Λύσανδρος Καυταντζόγλου» στο κτίριο Αβέρωφ του Πολυτεχνείου (Πατησίων 42) στις 5.30 μ.μ.

Πληροφορίες για την Ελληνική Επιτροπή εδώ

Αναγνώστηκε 2205 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.