Δύο χρόνια Κατιούσα: Γιορτάζουμε με αντιφασιστική συναυλία στις 9 Ιουνίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 07:58 Συντάκτης:

Η Κατιούσα, το διαδικτυακό περιοδικό που πρωτοεμφανίστηκε στις 9 Μαΐου του 2017 και έχει ήδη κερδίσει μία θέση στις καρδιές των αναγνωστών με την πλούσια αρθρογραφία του, γιορτάζει τα δύο της χρόνια με μία μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας (σκηνή «Πήτερ Μπρούκ») την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 20:00.

 

Πρόκειται για μία συναυλία, με τίτλο-σύνθημα «βολή στο φασισμό», όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της Πολιτικής Αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Κανέλλος, Γιώργος Μεράντζας, Ρωμιοσύνη, Υπεραστικοί, Empty Frame, KollektivA, Sober on Tuxedos

Επίσης, θα μιλήσουν μέλη από την Πολιτική Αγωγή, ενώ θα παραστεί και θα χαιρετίσει η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα.

 

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 20:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00), Θέατρο Πέτρας (Σκηνή «Πήτερ Μπρούκ»), Τέρμα Λεωφ. 25ης Μαρτίου & Σουλίου, Πετρούπολη. Είσοδος: 5 ευρώ.

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.