20.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση ενημέρωσης: Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής αντίστασης

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Παλαιστινίων Πολιτικών Κρατουμένων «Σαμιντούν», η Ιντιφάντα – Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο και ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός (Π.Α.Κ.Σ.) καλούν σε εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. (Βερανζέρου 13, 5ος όρ., Εξάρχεια). 

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστής του Δικτύου Σαμιντούν στην Ευρώπη.

Παρεμβαίνει μέσω βίντεο ο Παλαιστίνιος συγγραφέας και ακτιβιστής του κινήματος για μποϋκοτάζ στην Ισραήλ (BDS), Χάλεντ Μπαρακάτ. Ο Μπαρακάτ έχει στοχοποιηθεί από το ισραηλινό Υπουργείο Στρατηγικών Υποθέσεων και με την πρόσφατη απαγόρευση κάθε πολιτικής δραστηριότητας στη Γερμανία.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Παλαιστινίων είναι ένας διεθνής δικτυακός όμιλος ακτιβιστών που εργάζονται για την οικοδόμηση αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους κρατουμένους στο αγώνα τους για ελευθερία. Το Σαμιντούν εξελίχθηκε από την απεργία πείνας των Παλαιστινίων φυλακισμένων στις ισραηλινές φυλακές τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2011, βλέποντας την ανάγκη για ένα ειδικό δίκτυο στήριξης των παλαιστίνιων κρατουμένων. Επιδιώκει την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της φωνής των Παλαιστινίων κρατουμένων, των πρώην κρατουμένων, των οικογενειών των κρατουμένων και των παλαιστινιακών υπέρμαχων δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μεταφράζοντας και διανέμοντας ειδήσεις, αναλύσεις και υλικό από την Παλαιστίνη.

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ