14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτροπή για την Ελευθερία στη Διαδήλωση:Να πέσουν οι σκευωρίες σε βάρος των συλληφθέντων αγωνιστών/τριών της 9/7!

Να πέσουν οι σκευωρίες σε βάρος των συλληφθέντων αγωνιστών/τριών της 9/7!

Όλοι/ες στα Δικαστήρια Ευελπίδων 13/7 στις 10.00 πμ

Η κυβέρνηση χτύπησε την μεγαλειώδη διαδήλωση της Πέμπτης 9/7 ενάντια στο χουντικής εμπνεύσεως νόμο περί ουσιαστικής απαγόρευσης των διαδηλώσεων με το πιο σκληρό πρόσωπο ωμής τομοκρατίας και καταστολής, ασύστολη ρίψη χημικών και δακρυγόνων, δολοφονικές επιθέσεις μηχανοκίνητων αστυνομικών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ πάνω στους διαδηλωτές.

Η κυβέρνηση επιχειρεί με την καταστολή να συγκρατήσει τη λαϊκή οργή και διαμαρτυρία για την αντιδραστική πολιτική της που επιδιώκει, μέσα από την αναβάθμιση του κατασταλτικού νομικού οπλοστασίου, να επιβάλει την αντιλαϊκή πολιτική φτωχοποίησης που εφαρμόζει και θα οξύνει προκειμένου να ρίξει τα βάρη και αυτής της κρίσης στους εργαζόμενους και εργαζόμενες.

Δε δίστασαν να προχωρήσουν σε δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών και μαζικές συλλήψεις αγωνιστών και αγωνιστριών, νεολαίων, φοιτητών, μαθητών και εργαζόμενων. Η κυβέρνηση και η αστυνομία έχουν στήσει μία οργανωμένη σκευωρία στήνοντας εντελώς σαθρές κατηγορίες σε βάρος των συλληφθέντων αγωνιστών και αγωνιστριών, που αντιμετωπίζουν μέχρι και κακουργηματικές κατηγορίες μόνο και μόνο επειδή άσκησαν το θεμελιώδες δικαίωμα στη διαδήλωση και τη διαμαρτυρία!

Η κρατική τρομοκρατία δε θα περάσει! Η σκευωρίες της κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής έχουν μόνο σκοπό να σπείρουν το φόβο και να ποινικοποιήσουν στην πράξη το δικαίωμα στη διαδήλωση και θα καταπέσουν.

Ο λαός θα υπερασπιστεί την ελευθερία να αγωνίζεται ανατρέποντας και αυτό τον αντιδραστικό νόμο!

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές της 9/7!

Καλούμε σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας και κινητοποίηση 10 πμ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων Δευτέρα 13/7!

Επιτροπή για την Ελευθερία στη Διαδήλωση

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ