ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Με αφορμή την επέτειο της Κουβανικής επανάστασης, οι εκδόσεις Διεθνές Βήμα σας προσκαλούν σε

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 20:19 Συντάκτης:

Έναν χρόνο μετά την ίδρυσή της, η Πρωτοβουλία BDSGreece διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Παλαιστίνη: Eποικιστική Αποικιοκρατία, Σιωνισμός και το Κίνημα BDS» και ομιλητές τον ισραηλινό ιστορικό Ιλάν Παπέ και την ακαδημαϊκό και μέλος της παλαιστινιακής εθνικής επιτροπής BDS (BNC), Ραφίφ Ζιαντάχ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 14:48 Συντάκτης:

 

Το Θέατρο Σκιών Ιόλαος παρουσιάζει τη θεότρελη κωμωδία «Γαμπρός απ’ το παράθυρο».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 18:30 Συντάκτης:

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Παλαιστινίων Πολιτικών Κρατουμένων «Σαμιντούν», η Ιντιφάντα - Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο και ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός (Π.Α.Κ.Σ.) καλούν σε εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. (Βερανζέρου 13, 5ος όρ., Εξάρχεια). 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 11:30 Συντάκτης:

 

Ο Συντονισμός Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων καλεί σε συνελεύσεις σε πόλεις της χώρας, όπου θα συζητηθεί η Πολιτική Πρόταση των συλλογικοτήτων που τον έχουν συγκροτήσει (ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΑΡΑΝ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γ. ΚΟΡΔΑΤΟΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ), στην προοπτική Πανελλαδικής Διαδικασίας στα τέλη Μάη 2020.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 08:23 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 8

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.