ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Να μην χρεωθεί καμία ημέρα κανονικής άδειας σε εργαζόμενους γονείς
για τις άδειες Ειδικού Σκοπού στο πλαίσιο των μέτρων
για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid – 19

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 16:57 Συντάκτης:

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 08:57 Συντάκτης:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  συνεχίζει την σκληρή επίθεση προς τους εργαζόμενους και τον λαό.  Με πρόσχημα την επιδημία – για την οποία δεν παίρνει κανένα πραγματικό μέτρο εκτός από το να ταΐζει με το αίμα του λαού ιδιωτικές κλινικές, μεγαλοκάναλα, κουμπάρους και ξαδέρφια- προχώρησε και στην ιδιωτικοποίηση ενός ακόμα αγαθού:  των δημόσιων αστικών μεταφορών. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 13:40 Συντάκτης:

 

Πηγή: Libre

Στο δημόσιο πολιτικό και επιστημονικό διάλογο που διεξάγεται για την κεφαλαιοποίηση της κοινωνικής επικουρικής ασφάλισης στην χώρα μας, θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επισημανθούν, σοβαρά λάθη, παραλείψεις και παρανοήσεις. Καταρχήν, σύμφωνα με το Διεθνές Γραφείο Εργασίας και την Διεθνή Ένωση Κοινωνικής Ασφάλισης τα συνταξιοδοτικά συστήματα ασφάλισης αποτελούνται από τον πρώτο πυλώνα (κύρια και επικουρική ασφάλιση) που συνιστά την δημόσια κοινωνική ασφάλιση ως υποχρεωτική και καθολική.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 09:26 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 33

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.