ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

 

 

Όχι στην μετατροπή της ΕΥΔΑΠ σε φορομπηχτικό 
και εισπρακτικό μηχανισμό για τους δανειστές και τους μετόχους!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 11:19 Συντάκτης:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δανειστές φέρνουν νέο πακέτο μέτρων. Οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για αύξηση του κατώτατου μισθού κι επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια μας αφού τα ελάχιστα ψίχουλα που θα δοθούν  σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται  να καλύψουν τις τεράστιες απώλειες του εργατικού εισοδήματος των τελευταίων χρόνων!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 13:43 Συντάκτης:

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΣΕ-ΟΤΕ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου αναφέρει: 

«Καταγγέλλουμε την ωμή, απροκάλυπτη και πρωτοφανή εκστρατεία που διεξάγει η διοίκηση του ΟΤΕ για να τρομοκρατήσει και να αναγκάσει τους εργαζόμενους που διατηρούν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα να υπογράψουν την απόλυσή τους.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 11:06 Συντάκτης:

Το επόμενο διάστημα και κυρίως το Σεπτέμβριο φαίνεται πώς θα κορυφωθεί η αγωνία και θα κριθεί από τα δικαστήρια η παραμονή τους ή όχι στην εργασία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 12:00 Συντάκτης:

Η διεθνής έκθεση των Ποσειδωνίων θεσμοθετήθηκε πριν 50 χρόνια εν μέσω της φασιστικής χούντας η οποία τον στήριξε φανατικά και με πολυπρόσωπη συμμετοχή δήλωσε την πλήρη υποστήριξή της στον θεσμό ο οποίος αποσκοπούσε να προβάλει και να αναδείξει «τα επιτεύγματα του εφοπλιστικού κεφαλαίου» το οποίο με το κοσμοπολίτικο χαρακτήρα αποζητούσε την δημοσιότητα τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας μας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 09:25 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 13

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.