ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

  

Αθήνα, 28-05-2020

ΠΡΟΣ:

Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.  Λίνα Μενδώνη

Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 07:59 Συντάκτης:

 Πηγή: Αριστερή Συσπείρωση

 

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τον διοικητή του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», Γεώργιο Κούτρα, να σέρνει το γαϊτανάκι στοχοποίησης της ΕΝΙΘ και της συνδικαλιστικής δράσης των μαχόμενων γιατρών στο εν λόγω νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 17/5, κατά την οποία η πρόεδρος της ΕΝΙΘ Δ. Κατσίμπα είχε δηλώσει αδυναμία πραγματοποίησης της εφημερίας μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της στη Φωκίδα και είχε αντικατασταθεί από την Διευθύντρια του Ακτινολογικού τμήματος Μ. Αρβανίτη, ο κος Κούτρας έκανε «αιφνιδιαστικό» έλεγχο για να ελέγξει την παρουσία της στην εφημερία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 10:26 Συντάκτης:

Οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τον Τουρισμό ήταν κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων καταλυμάτων και εστίασης καταδικάζοντας τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου στην φτώχεια και την ανεργία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 09:25 Συντάκτης:

 

Το σημερινό συνταξιοδοτικό πρόβλημα στην Ελλάδα αναμφισβήτητα έχει κληρονομηθεί από το παρελθόν. Αν περιοριστούμε στην περίοδο από την μεταπολίτευση και μετά, διαγράφηκε μια πορεία με τα εξής χαρακτηριστικά:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 09:33 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 29

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.