ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Την Τετάρτη 20 Νοέμβρη η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδος (ΟΣΕΑΔΕ) μαζί με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Συμβασιούχων Εργαζομένων στις Δασικές υπηρεσίες πραγματοποιούν πανελλαδική στάση εργασίας και κινητοποίηση στο Υπουργείο Εργασίας, με αίτημα να μην απολυθούν οι συμβάσιούχοι συνάδελφοι στα προγράμματα του ΟΑΕΔ στις δασικές υπηρεσίες. Διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μαζί τους στο υπουργείο Εργασίας θα βρεθούν κι οι επιτροπές αγώνα εργαζομένων με το ειδικό πρόγραμμα ΟΑΕΔ για πτυχιούχους ηλικίας 22-29 ετών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 20:41 Συντάκτης:

 

Σύμφωνα με στοιχεία που τέθηκαν υπόψη της ΠΕΝΕΝ και αφορούν συνταξιούχους που έχει ολοκληρωθεί η καταβολή της κύριας σύνταξης και δίνονται οι εφάπαξ παροχές (τα στοιχεία αφορούν συνταξιούχους προερχόμενους από το πλήρωμα καταστρώματος που ανήκουν στην ΠΕΝΕΝ και έχουν αποκλειστικά ναυτική υπηρεσία) προκύπτει ότι ένα ποσοστό που αντιστοιχεί στο 10% των υποθέσεων παροχής των εφάπαξ των δικαιούχων ναυτεργατών έχουν φύγει από την ζωή χωρίς να προλάβουν  οι ίδιοι να τους χορηγηθεί με αποτέλεσμα να έχουν κηρυχτεί ως δικαιούχοι  οι χήρες των Ναυτικών αυτών....

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 09:00 Συντάκτης:

 

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι του αντεργατικού αντισυνδικαλιστικού πολυνομοσχεδίου που έφερε και ψήφισε στην Βουλή η κυβέρνηση της Ν.Δ (μαζί με τον Βελόπουλο), σήμερα κάνει ένα νέο βήμα επιχειρώντας νέα επίθεση αυτή την φορά ενάντια στις διαδηλώσεις στοχεύοντας στον περιορισμό - απαγόρευσή τους!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 12:30 Συντάκτης:

 

350 εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς παραμένουν εκτός εργασίας για 7η εβδομάδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 11:56 Συντάκτης:

 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο εργατικής πληροφόρησης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 09:39 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 22

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.