Άκυρη η εκ περιτροπής εργασία! Ανακοίνωση σωματείου εργαζομένων στη Σκοτ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 14:14 Συντάκτης:

 

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς…
και ενίοτε στοιχηματίζουν εναντίον σου, στοιχηματίζουν ότι δεν θα αντέξεις…

Κι όμως αντέξαμε και αντέχουμε ακόμη!

Αγωνιστήκαμε μέσα από το σωματείο μας με κάθε μέσο και τρόπο, συνδικαλιστικό και νομικό, να σταματήσουμε την εξαθλίωση που επέβαλλε μονομερώς η διοίκηση της χημικής βιομηχανίας Σκοτ.

Και ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και μίλησε και είπε αυτό ακριβώς που φωνάζαμε σε όλους τους αγώνες μας: Άκυρη η εκ περιτροπής εργασία για τους εργαζομένους της Σκοτ!!!

Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε τη δικηγόρο μας την κυρία Χρυσάνθη Υφαντή που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για εμάς και μαζί με εμάς!

Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε την ομοσπονδία μας που μας στήριξε και μας στηρίζει στον αγώνα μας!

Δεν ξεχνάμε όλους τους αλληλέγγυους που μας στήριξαν στην παράγκα μας!
 
Συνάδελφοι εργαζόμενοι της Σκοτ αναπνεύστε αέρα δικαιοσύνης και αντλήστε δύναμη! Ο αγώνας μας συνεχίζεται… Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει, τίποτα λιγότερο – τίποτα περισσότερο!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτή η απόφαση της δικαιοσύνης να ανοίξει το δρόμο για να απεγκλωβιστούν και να δικαιωθούν και άλλοι εργαζόμενοι που οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση με την εφαρμογή του νόμου της εκ περιτροπής εργασίας.

Ο συγκεκριμένος νόμος και η κακή χρήση του από τους εργοδότες όπως η δική μας περίπτωση, η περίπτωση της Σκοτ, δημιουργεί εργαζομένους - ανέργους χωρίς δικαιώματα.

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.