Συγκέντρωση αύριο στο υπουργείο Εργασίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 11:35 Συντάκτης:

                          

           

Το Συντονιστικό Αγώνα Εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του

ΟΑΕΔ καλεί αύριο, Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου στις 12 σε κινητοποίησή μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.

 

Την προηγούμενη Τετάρτη 20/11 είχε επίσης πραγματοποιηθεί, με μεγάλη μαζικότητα, κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας η οποία απαιτούσε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να κατατεθούν τα αιτήματά για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ηλικίας 22-29 ετών. Έχοντας κάτω από το γραφείο του χιλιάδες κόσμου, ο οποίος αγωνιά για το μέλλον και την επιβίωσή του, ο κ. Βρούτσης επέλεξε να μην εμφανιστεί.

 

Κατόπιν αυτού η συλλογική απόφαση των εργαζομένων ήταν να επαναληφθεί η κινητοποίηση την Τετάρτη 27/11, ακόμα πιο μαζική και δυναμική και πάλι έξω από

το Υπουργείο Εργασίας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκ νέου

πανελλαδική συνέλευση αγώνα.

Όπως δηλώνουν οι εργαζόμενοι, θέλουν να κάνουν ξεκάθαρο πως την Τετάρτη δεν πρόκειται να φύγουν από το Υπουργείο Εργασίας, εάν δε συναντηθούν με αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείου που θα δώσει σαφή απάντηση για τα αιτήματά τους.

 

“Δε θα συναινέσουμε, λένε, στην πολιτική της ανακύκλωσης της ανεργίας, των

ελαστικών σχέσεων εργασίας και της συνεχούς ανασφάλειας. Είμαστε εργαζόμενες/οι και δε θα ανεχτούμε να γινόμαστε «μπαλάκι» της κάθε κυβέρνησης” και ζητούν τη στήριξη όλων των εργαζομένων, τους οποίους καλούν στην αυριανή τους κινητοποίηση μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας.

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.