ΣΔΙΤ ΣΤΟ «ΑΤΤΙΚΟ»,ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:10 Συντάκτης:

Από το νοσοκομείο Αττικόν θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται το σχέδιο της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας για Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

 

ΣΚΗΝΗ 1: Ο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ»

Το Αττικόν αποτελεί επιβεβαιωμένα πλέον το πρώτο από τα τρία συνολικά νοσοκομεία που θα εφαρμοστεί πιλοτικά το σχέδιο Σύμπραξη με ΣΔΙΤ, προκειμένου να υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις για τους πολίτες σε επίπεδο δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Σε ανάρτηση του ο κ. Κικίλιας αναφέρει χαρακτηριστικά για το Αττικόν πως αποτελεί “νοσοκομείο πιλότος για αναβάθμιση και μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων ΣΔΙΤ”.Η Σύμπραξη ΣΔΙΤ, στην παρούσα φάση, θα σχετίζεται με ακριβό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

 

ΣΚΗΝΗ 2: ΟΙ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ»

 Με τον Υπεάρχη ,το διοικητή και τους συναδέλφους ιατρούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν». Δεσμευμένοι όλοι να εργαστούμε σκληρά προς όφελος του Έλληνα ασθενή. Νοσοκομείο πιλότος για αναβάθμιση και μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων ΣΔΙΤ. Όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας «εάν αυτή τη στιγμή σε ένα νοσοκομείο ο μαγνητικός ή ο αξονικός τομογράφος είναι 30 χρόνων και το κράτος κρίνει ασύμφορη τη συντήρηση του, θα μπορούμε κατά χρήση και περίπτωση με ΣΔΙΤ, με leasing να πάρουμε μηχανήματα από τους ιδιώτες».Όπως έχει επισημάνει ο κ. Κικίλιας σήμερα πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ για τις υπηρεσίες αυτές, έτσι θα συμβαίνει και όταν αυτές θα παρέχονται με ΣΔΙΤ. Εκτός από την εφαρμογή ΣΔΙΤ, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην αλλαγή των εφημεριών στην Αττική.

 

29 Ιαν 2020

 

ΣΚΗΝΗ 3: ΟΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στους Ελληνες εφοπλιστές για την προσφορά τους 6 εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία

 

21|01|2020

«Η προσφορά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών θα δώσει στους ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία ένα αίσθημα αξιοπρέπειας», έγραψε στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Η Ένωση Εφοπλιστών κάνει δωρεά 6 εκατ. ευρώ για νέες τουαλέτες και κλινοσκεπάσματα στα νοσοκομεία.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ BUSINESS

-Κικίλιας με μεγαλοκαθηγητές του ΑΤΤΙΚΟΥ

-Πραξικοπηματικό προεδρείο του ΠΙΣ με ιδιοκτήτες ασφαλιστικών εταιρειών και διαγνωστικών αλυσίδων

-Μητσοτάκης με εφοπλιστές

ΠΩΛΗΤΕΣ, ΠΛΑΣΙΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ πάνω στο πτώμα της δημόσιας υγείας που οι ίδιοι δημιουργήσανε

 ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ (με το αζημίωτο)

 

 

Ας κοπιάσουν - τους περιμένουμε. Η αγωνιστική απάντηση της 11 Δεκέμβρη απέναντι στη φιέστα του ΠΙΣ ήταν μόνο η αρχή.

2/2/2020

 

 

 

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.