14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούουμε το κώδωνα του κινδύνου για να μην θρηνήσουμε κι’ άλλα θύματα

 

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ

Ιστοσελίδα: www.aseote.gr   E Mail: aseote@yahoo.gr

 

   Μετά το στυγερό έγκλημα σε βάρος συναδέλφου, σε κατάστημα Γερμανός του Ομίλου ΟΤΕ, στην Κυπαρισσία, «από δυσαρεστημένο πελάτη» και λίγες μέρες μετά από το τραγικό εργατικό ατύχημα- εργοδοτικό έγκλημα,  με τους 3 θανάτους εργαζομένων του εργολάβου της  ΔΕΗ στην Εύβοια, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, στους διοικούντες του ΟΤΕ αλλά και στους άπραγους και εξωνημένους εργατοπατέρες για να μην θρηνήσουμε περισσότερα θύματα.

 

         .Η απόλυση των εργαζομένων στη φύλαξη και τα αφύλακτα πλέον τεχνικά τμήματα και εμπορικά καταστήματα.

         .Η κακή εξυπηρέτηση λόγω της τεράστιας μείωσης του προσωπικού με τις συνεχείς «εθελούσιες εξόδους» και τα αλλεπάλληλα και συνεχή παράπονα στο 13888.

          .Ο παρατεταμένος εγκλεισμός, λόγω κορωνοϊού.

         .Τα πανάκριβα τηλεπικοινωνιακά κόστη (2η η Ελλάδα στην Ε.Ε) και η απληστία των στελεχών της γερμανικής διοίκησης για περισσότερα μπόνους και κέρδη…

 

   Μας βρίσκουν όλους τους εργαζόμενους -τεχνικούς και πωλητές- ολοένα αντιμέτωπους με την οργή και την απόγνωση των πελατών. Οι υπάλληλοι ανησυχούν, καθώς δεν ξέρουν αν θα επιστρέψουν σπίτι τους την επόμενη ημέρα. Τα τεχνικά τμήματα είναι πλέον «ξέφραγο αμπέλι».  Η μόνη ανθρώπινη επαφή που έχουν οι καταναλωτές για να παραπονεθούν είμαστε τελικά εμείς: οι τεχνικοί, οι πωλητές, οι εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα, στα ΤΤΛΠ κλπ. Η διοίκηση «μας βάζει μπροστά», να υπερασπισθούμε θέματα και χρεώσεις που δεν αποφασίσαμε εμείς.

 

   Η ζωή μας δεν μπορεί και δεν  πρέπει να γίνεται έρμαιο της οργής του κάθε αγανακτισμένου- δυσαρεστημένου πελάτη και όποιου αδιάγνωστου ψυχοπαθή.  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 

   Από την άλλη, το μοντέλο της εργολαβοποίησης, μειώνοντας την αξία του τεχνικού έργου, χωρίς πλέον έξοδα για την υγιεινή και την ασφάλεια και χωρίς καμία επίβλεψη και οργάνωση, ιδιαίτερα τα μονοπρόσωπα συνεργεία και η εντατικοποίηση της εργασίας κυνηγώντας άπιαστους  στόχους και  κάποια μπόνους για να συμπληρωθεί το πενιχρό μηνιάτικο, οδηγούν σε αύξηση των εργατικών ατυχημάτων όπως αυτό της Εύβοιας, όπου όχι μόνο η αρτιμέλεια των εργαζομένων χάνεται αλλά και η ίδια η ζωή!

 

   Δεν θα γίνουμε «Ιφιγένειες εν’ Αυλίδι» θυσιαζόμενοι, στο βωμό του κέρδους της εταιρείας.

 

   Η προστασία της ζωής μας είναι αδιαπραγμάτευτη. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 

  Θέτουμε προ των ευθυνών την διοίκηση του ΟΤΕ και τις ηγεσίες των σωματείων και της Ομοσπονδίας και ζητάμε να πάρουν άμεσα μέτρα για την υγιεινή και την  ασφάλεια των εργαζομένων πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα.

 

 Οι ζωές μας αξίζουν!!!

 

 Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

 

Υ.Γ: Δυστυχώς παρά το τραγικό συμβάν, για μια ακόμη φορά το τεράστιο διαφημιστικό πακέτο -που ξεπερνάει τα 100 εκ. ευρώ ετησίως- μπούκωσε τα περισσότερα στόματα των καταχρεωμένων Μ.Μ.Ε και δεν τόλμησαν ούτε καν να αναφέρουν ότι το τραγικό συμβάν έγινε στον θαυμαστό κόσμο του ΟΤΕ της Deutsche Telekom!

 

   Η ίδια αποσιώπηση είχε γίνει και πριν λίγους μήνες όταν ο συνάδελφος Παρασκευάς Γ….. 49 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο κτίριο του ΟΤΕ στην Αμοργό. Και τότε, κανένα έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο δεν τόλμησε να γράψει ότι ο εκλιπών εργαζόμενος που έβαλε τέλος στην ζωή του στην Αμοργό ήταν υπάλληλος του ΟΤΕ και κρεμάστηκε μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ!

 

   Εκκωφαντική αφωνία επικρατεί και στους εργατοπατέρες της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Ούτε και τότε γι’ αυτούς ήταν είδηση και δεν προβληματίστηκαν ότι ο εκλιπών συνάδελφος Παρασκευάς Γ. αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του μέσα στο κτίριο του ΟΤΕ, παρόλο που, στο τελευταίο εξάμηνο, είχαμε άλλους 3 θανάτους και μια απόπειρα αυτοκτονίας από τις εκβιαστικές «εθελουσίες» και μεταφορές στις δουλεμπορικές θυγατρικές.  Ούτε και τώρα δεν έβαλαν τα ονόματά τους στο δελτίο τύπου που βγήκε ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της ΟΜΕ-ΟΤΕ! Αιδώς Αργείοι!!!

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ