14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προσφυγή εφοπλιστών κατά της απεργίας στις 16 Ιούνη


 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 

Το μπαράζ των επαναλαμβανόμενων δικαστικών αποφάσεων στις απεργίες των Ναυτεργατών 3 και 10 Ιούνη λειτούργησε ως ούριος άνεμος στα πανιά των εφοπλιστών και επιχειρούν για άλλη μια φορά με αίτησή τους με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων να βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργία των ναυτεργατικών σωματείων.

 

Αποδείχνουν με αυτό τον τρόπο ότι αποτελούν την αιχμή του δόρατος των δυνάμεων του κεφαλαίου στο χτύπημα των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών και της ίδιας της απεργίας.

 

Δεν διατηρούμε ενδοιασμούς και δεν έχουμε αυταπάτες για το είδος της δικαστικής απόφασης στην προσφυγή τους.

 

Καλούμε τα μέλη μας και ευρύτερα τους Ναυτεργάτες μέσα στα ίδια τα καράβια να δώσουν από κοινού τον αγώνα με τις απεργιακές φρουρές σε κάθε πλοίο και λιμάνι της χώρας, να αποκρούσουν και να συντρίψουν την επιχείρηση υπονόμευσης της απεργίας μας.

 

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ξέμπαρκους Ναυτεργάτες, σε κάθε μαχόμενη δύναμη του σ.κ και των εργατικών και λαϊκών συλλογικοτήτων να πλαισιώσουν την συγκέντρωση της ΠΕΝΕΝ στο λιμάνι του Πειραιά την Τετάρτη το πρωί έξω από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο BLUE STAR PAROS.

 

Καλούμε κυβέρνηση – ΥΕΝ – εφοπλιστές να μην τολμήσουν και αυτή την φορά να παίξουν το άθλιο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού με την έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της απεργίας.

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ