Αλληλεγγύη στο δημοσιογράφο Γ. Χρήστου και στους Γρ. Καλομοίρη και Μίλτο Αλικαρίδη! Άμεση αθώωσή τους!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 11:42 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλληλεγγύη στο δημοσιογράφο Γ. Χρήστου και στους Γρ. Καλομοίρη και Μίλτο Αλικαρίδη! Άμεση αθώωσή τους!

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Η Πανελλαδική Ανεξάρτητη Ταξική Εργατική Κίνηση καταδικάζει τη δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει ασκηθεί κατά του δημοσιογράφου και αρχισυντάκτη της εργατικής ιστοσελίδας ErgasiaNET, Γιώργη Χρήστου, κατόπιν σχετικής κατάθεσης αγωγής της «Commercial Value», για άρθρο που δημοσίευσε, στις 23 Μάρτη 2017, στο ErgasiaNET, και αφορούσε σε δυσμενή μεταβολή της εργασιακής σχέσης εργαζομένου στην εταιρεία. Μαζί του και με την ίδια κατηγορία, κατηγορούμενοι είναι και ο Γρηγόρης Καλομοίρης, τότε εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕΤΑ που διαχειριζόταν την ιστοσελίδα ErgasiaNET, καθώς και ο εργαζόμενος της παραπάνω εταιρείας, Μίλτος Αλικαρίδης. Και οι τρεις δικάζονται, στις 17 Δεκεμβρίου 2021, στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση των συναδέλφων-συναγωνιστών και της ιστοσελίδας ErgasiaNET που χρόνια τώρα δίνει δημόσιο βήμα στους εργατικούς αγώνες. Οι προσπάθειες φίμωσης της φωνής των εργαζομένων, των αγωνιστικών διεκδικήσεων και της ελεύθερης δημοσιογραφίας που αναδεικνύει την πραγματική κατάσταση στους χώρους δουλειάς πρέπει να πέσουν στο κενό.

Με την αλληλεγγύη μας και την ενότητά μας σηκώνουμε μέτωπο ενάντια στις πάγιες επιδιώξεις της εργοδοσίας να φοβίσει, να εκβιάσει και να εξαντλήσει ηθικά και οικονομικά κάθε έναν και κάθε μία που αντιστέκεται, με την αρωγή βεβαίως της αντιδραστικής κυβερνητικής πολιτικής και όλου του αντεργατικού νομικού πλαισίου. Σηκώνουμε μέτωπο ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, ενάντια στην τρομοκρατία εργοδοσίας και κυβέρνησης. Με τα εργατικά δικαιώματα και το δίκιο του αγώνα μπροστά.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους-συναγωνιστές και απαιτούμε την αθώωσή του.

Αναγνώστηκε 399 φορές
Πανελλαδική Ανεξάρτητη Ταξική Εργατική Κίνηση

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.