14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση Οινοποιίας Μαλαματίνα


 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την προσπάθεια της εργοδοσίας στην «Οινοποιία Μαλαματίνα» η οποία επιχειρεί  από την μια να ποινικοποιήσει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματά τους και από την άλλη να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους προσφεύγοντας στα δικαστήρια με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να κηρυχθεί η σημερινή 24ωρη απεργία τους ως παράνομη!

Εργοδοσία και κυβέρνηση σε κάθε αγώνα που ξεσπάει και αναπτύσσεται όλο το τελευταίο διάστημα, οδηγούν τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους στην αστική δικαιοσύνη και με αυτή την γραμμή θέλουν να επιβάλουν ένα γενικευμένο σιωπητήριο στην αντιλαϊκή τους πολιτική!

Η ΠΕΝΕΝ στηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματα των εργαζομένων, καταγγέλλει την προσπάθεια της εργοδοσίας να καταργήσει κεκτημένα δικαιώματα που καθορίζονται στην επιχειρησιακή τους Σύμβαση, επίσης διαχωρίζει τους εργαζόμενους σε παλαιούς και νέους επιβάλλοντας στους δεύτερους μισθούς πείνας των 600 ευρώ!

Για πολλοστή φορά δίκαιοι εργατικοί αγώνες οδηγούνται στα δικαστήρια με βάση τον αντιδραστικό – αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη 4808/2021!

Οι εργαζόμενοι και το κίνημά τους δεν πρέπει να κάνουν καμία υποχώρηση, κανένα βήμα πίσω, πρέπει να βάλουν μπροστά και πάνω τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους και να παλέψουν μέχρι τέλος να δοθούν λύσεις.

Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ εκφράζει την ολόθερμη αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ