Αυταρχική, αλαζονική και αντεργατική η συμπεριφορά του δήμαρχου Αρταίων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 08:45 Συντάκτης: Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αυταρχική, αλαζονική και αντεργατική η συμπεριφορά του δήμαρχου Αρταίων

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αρταίων για αλαζονική, αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά και τον καλεί να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες καταβολής των δεδουλευμένων στις Σχολικές Καθαρίστριες.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στον Δήμο Αρταίων ούτε εκφοβίζονται, ούτε τρομοκρατούνται. Όταν πρόκειται για τα δίκαια αιτήματα τους έχουν μάθει να παλεύουν και να αγωνίζονται γι' αυτά, όπως και να αντιστέκονται σε κάθε μορφής συμπεριφορά που προσβάλει την προσωπικότητα τους.

Ο Δήμαρχος Αρταίων θα πρέπει να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις, να τις εφαρμόσει, κάτι που δεν κάνει εδώ και περίπου ένα χρόνο και να χορηγήσει άμεσα τα δεδουλευμένα στις Σχολικές Καθαρίστριες. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το ψωμί των εργαζομένων. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο και βεβαίως αντεργατικό.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη στήριξη της στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρταίων και την αλληλεγγύη της σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης των δεδουλευμένων των Σχολικών Καθαριστριών, καθώς επίσης και επίλυσης των προβλημάτων του συνόλου των εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων που για χρόνια παραμένουν άλυτα.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αναγνώστηκε 300 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.