ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τον Τουρισμό ήταν κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων καταλυμάτων και εστίασης καταδικάζοντας τους χιλιάδες εργαζόμενους του κλάδου στην φτώχεια και την ανεργία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 09:25 Συντάκτης:

 

Το σημερινό συνταξιοδοτικό πρόβλημα στην Ελλάδα αναμφισβήτητα έχει κληρονομηθεί από το παρελθόν. Αν περιοριστούμε στην περίοδο από την μεταπολίτευση και μετά, διαγράφηκε μια πορεία με τα εξής χαρακτηριστικά:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 09:33 Συντάκτης:

 

Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 11:50 Συντάκτης:

 

Οι 150.000 χιλιάδες απολύσεις των ημερών της καραντίνας αλλά και η εφαρμογή των διατάξεων των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την εργασία επιβάλουν μια νέα κατάσταση στις εργασιακές συνθήκες, τον τρόπο οργάνωσης της εργασίας, τα δικαιώματα των εργαζόμενων και τους μισθούς. Η ύφεση που αναμένεται να φτάσει το 9,7% για το 2020 στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις εαρινές προβλέψεις της ΕΕ (βλέπε σχετικό γράφημα) θα λειτουργήσει σαν η τέλεια δικαιολογία…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 12:00 Συντάκτης:

 

 

4/5/2020

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Τα χρόνια που πέρασαν ως συνδικαλιστικό κίνημα με τη συμμετοχή πολλών από εσάς δώσαμε δεκάδες μάχες απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις για να παραμείνει η επιχείρηση στην ιδιοκτησία του ελληνικού λαού.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 09:51 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 28

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.