ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε την πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου Βύρωνα κ. Άκη Κατωπόδη για τις αντιδράσεις των εργαζομένων και της διοίκησης του Σωματείου για τις ιδιωτικοποιήσεις που θέλησε να εφαρμόσει άμεσα με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 18:32 Συντάκτης:

Η 14η Νοεμβρίου κάθε έτος μετά από απόφαση του  Διεθνή Οργανισμού για τον Διαβήτη (International Diabetes FederationIDF) είναι ημέρα δράσης ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης  για τη νόσο του διαβήτη.   Από το 1991 τη μέρα αυτή τα φώτα στρέφονται στο χώρο των ανθρώπων με διαβήτη σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.  

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 08:33 Συντάκτης:

 

Λάδι, ένα προϊόν μοναδικής διατροφικής αξίας, η βάση της μεσογειακής διατροφής. Ένα προϊόν που έδωσε ζωή και πλούτου διαχρονικά στην ελληνική κοινωνία. Το εμπόριο του χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Στη χώρα μας η ελαιοκαλλιέργεια απασχολεί σημαντικό αριθμό νοικοκυριών με κύρια ή επικουρική πρόσοδο, πολλές βιοτεχνίες έκθλιψης των ελιών και επεξεργασίας του πυρήνα και συνάμα επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τυποποίηση και εμπορία λαδιού. Ως εκ τούτου, είναι ένας σημαντικός κλάδος της εθνικής οικονομίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 08:38 Συντάκτης:

           

 

Στις 30 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή πολιτών και συλλόγων κατά του εγκιβωτισμού/τσιμεντοποίησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 10:05 Συντάκτης:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου για το Άσυλο υποβαθμίζει την προστασία και τα δικαιώματα των προσφύγων και παραβιάζει τα ευρωπαϊκά και διεθνή νομικά πρότυπα

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 09:25 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.