Την Τρίτη κάνουν «περιβαλλοντικά πάρκα» και την Παρασκευή αποτεφρωτήρα επικίνδυνων υγειονομικών αποβλήτων!

Συντάκτης: ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Την Τρίτη κάνουν «περιβαλλοντικά πάρκα» και την Παρασκευή αποτεφρωτήρα επικίνδυνων υγειονομικών αποβλήτων!

Τρείς μέρες μετά τη φιέστα που έκαναν στο δήμο Φυλής  για τη μετατροπή τάχα  της Χωματερής σε Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , οι ίδιοι άνθρωποι  κάνουν  διαγωνισμό για να παρατείνουν τη λειτουργία του αποτεφρωτήρα επικινδύνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ) για άλλα 25 χρόνια! 

Την Παρασκευή 22/10 η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ θα εγκρίνει τα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού για τη λειτουργία της μονάδας θερμικής επεξεργασίας επικινδύνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ) και προσομοιαζόντων με αυτά.

Ο Αποτεφρωτήρας  ξεκίνησε τη λειτουργία του  βάσει μιας προγραμματικής σύμβασης που συνυπέγραψαν ο ΕΔΣΝΑ, ο Δήμος Άνω Λιοσίων και η ΔΕΤΕΑΛΑ, μια από τις γνωστές «αμαρτωλές» δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Άνω Λιοσίων. Από το 2007 και μέχρι σήμερα, τη μονάδα διαχειρίζονται ιδιώτες εργολάβοι και η  ισχύουσα, σύμβαση λήγει στις 1.2.2022. 

Τέτοιο πάρκο θέλουν να φτιάξουν !  

Ένα πάρκο που θα περιλαμβάνει το νέο ΧΥΤΑ 4.300.000 κ.μ , το αναβαθμισμένο ΕΜΑΚ των 300.000 τόνων/ έτος , τον Αποτεφρωτήρα Επικινδύνων Υγειονομικών Αποβλήτων , τη μονάδα παραγωγής βιοαερίου και τη μονάδα επεξεργασίας στραγγισμάτων από τους ΧΥΤΑ. Και δεν φτάνουν μόνο αυτά! 

Την Παρασκευή 22/10  θα εγκρίνουν το νέο ΠΕΣΔΑ που θα περιλαμβάνει το νέο «πάρκο κυκλικής οικονομίας» του κεντρικού τομέα εντός του οποίου  θα κατασκευαστούν μια θηριώδης Μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων 450.000 τον/ έτος και ένας νέος ΧΥΤΥ. 

Το περίφημο Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι μια τεράστια απάτη αξίας 26.000.000 ευρώ. 

Ένα σκανδαλωδώς υπερκοστολογημένο πάρκο φωτοβολταϊκών 10 Μ.Β   που βαφτίστηκε πάρκο πράσινου για να χρυσωθεί το χάπι των νέων ΧΥΤΑ και των νέων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων. 

Ο κ. Παππούς και ο κ. Πατούλης συμπεριφέρονται ως κοινοί πολιτικοί απατεώνες λέγοντας άλλα στη Φυλή και κάνοντας άλλα στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ . 

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καλεί  την ΕΕ του ΕΔΣΝΑ να σταματήσει αμέσως το διαγωνισμό του Αποτεφρωτήρα  που προχωρά χέρι - χέρι με το σχέδιο της εκτεταμένης καύσης απορριμμάτων σε όλη την Ελλάδα. Ο αποτεφρωτήρας ΕΥΑΜ πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση από την εγκατάσταση της Φυλής.

Καλούμε τους πολίτες της δυτικής Αττικής -και όχι μόνο- σε αγωνιστική ετοιμότητα για να μην περάσει το νέο ΠΕΣΔΑ καρμανιόλα για τη δυτική Αθήνα – Αττική και τον δυτικό Πειραιά. 

Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής - Δ. Αθήνας

oxixytafilis.blogspot.com - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - f/b: Δυτικό Μέτωπο

Αναγνώστηκε 327 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.