Πότε ανακαλύφθηκε ο λιγνίτης; Τον Ιούλιο του 2022! Του Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 08:00 Συντάκτης: Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πότε ανακαλύφθηκε ο λιγνίτης; Τον Ιούλιο του 2022! Του Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη

Πηγή: Kozani.tv

Και να λοιπόν τώρα, που όλοι μιλάνε για λιγνίτη. Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς ενδοιασμούς για όσα έκαναν.

Αφού επί τρία χρόνια, λοιδόρησαν, απαξίωσαν, ισοπέδωσαν, εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα του αερίου, τώρα θέλουν να γίνουν και τιμητές. 

Είναι αυτοί που φώναζαν «όχι άλλο κάρβουνο»...

Κύριοι, ακόμη και ως διαχειριστές του σάπιου αυτού συστήματος, είστε ανίκανοι, επικίνδυνοι και ακατάλληλοι για τον λαό μας!

Κύριε Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Σκρέκα, Παπαθανάση, Μουσουρούλη, Κασαπίδη και άλλοι πολλοί, θα μείνετε στην ιστορία της περιοχής και ολόκληρης της χώρας, ως νεκροθάφτες.

Η Δυτική Μακεδονία θα είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή, για πάντα!

Όσο για τις μπαρούφες των στόχων σας περί αύξησης παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από τα λιγνιτικά εργοστάσια, θα σας πούμε ότι χρειάζονται εργάτες και επιστήμονες!

Χωρίς αυτούς δεν μπορούν να γίνει τίποτα. Να σας θυμίσουμε ότι φροντίσατε να τους ξεφορτωθείτε, στέλνοντάς τους στη σύνταξη...

Κύριε Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις «σοφές» και «καταπράσινες» αποφάσεις σας, έχω να σας πω ότι «λιγνίτης γιοκ» τον εξαφανίσατε. 

Υ.Γ. Ο λιγνίτης, καλούμενος και γαιάνθρακας, είναι οργανικής προελεύσεως πέτρωμα, του οποίου το κύριο στοιχείο είναι ο άνθρακας (με περιεκτικότητα από 50% έως 70%). Περιέχει, επίσης, νερό, υδρογόνο, οξυγόνο και άζωτο.

 

Αναγνώστηκε 715 φορές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.