Εκπαίδευση

Εκπαίδευση (4)

Σε ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λάρισας, τονίζονται:

Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ στην συνάντηση που πραγματοποίησε με το ΔΣ της ΟΛΜΕ την Δευτέρα 1η Μάρτη επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πόσο προσχηματικές είναι οι προσκλήσεις σε υποτιθέμενο διάλογο με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες. Απέδειξε για μια ακόμα φορά η δημοκρατία τους, οι όμορφες λέξεις για συμμετοχή, συνεργασία σημαίνουν υποταγή, πειθάρχηση και χειραγώγηση των εκπαιδευτικών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 12:07 Συντάκτης:

Αρνήθηκε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να δώσει το πράσινο φως στην επέμβαση της αστυνομίας στο ίδρυμα. Με ανακοίνωσή της δε, αναδεικνύει τα προβλήματα που δοκιμάζουν το Πανεπιστήμιο, ενώ διακριτικά καλύπτει και τους αγωνιζόμενους φοιτητές. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 12:19 Συντάκτης:

 

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ εισάγεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσει νομοσχέδιο για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 10:26 Συντάκτης:

 

 

 

 

Eνάντια στην αντιλαϊκή - αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική                                                                                                                              Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 10:43 Συντάκτης:

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.