Φοιτητικές εστίες:από το "μείνετε σπίτι" στο "μείνετε στο δρόμο"!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 17:35 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Φοιτητικές εστίες:από το "μείνετε σπίτι" στο "μείνετε στο δρόμο"!

Πριν λίγες ώρες το ΙΝΕΔΙΒΙΜ τηρώντας πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης για το κλείσιμο των εστιών αποφάσισε να αφήσει τους φοιτητές των εστιών Κομοτηνής χωρίς νερό και ρεύμα με σκοπό να τους εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αδιαφορώντας για το αν αυτά τα παιδιά έχουν κάπου να πάνε ή αν κινδυνεύει η υγεία αυτών και των οικείων τους . Οι φοιτητές είχανε έρθει μάλιστα σε συνεννόηση με τον πρύτανη ο οποίος είχε δεσμευτεί να βρεθεί λύση για το πρόβλημα και τώρα δηλώνει ότι ψάχνει να βρεί κατάλυμα αστέγων για να τους στεγάσει!

Φαίνεται ότι κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ παρά τις ενστάσεις των ειδικών και τις διαμαρτυρίες συλλόγων οικοτρόφων από όλη την Ελλάδα ,δεν διστάζουν να υλοποιήσουν τις εγκληματικές τους αποφάσεις που απειλούν άμεσα τους φοιτητές πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν που να στεγαστούν και αναγκαστικά παραμένουν στις εστίες.

Σ.Β.

Αναγνώστηκε 482 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.