ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις μέρες που ανέβαιναν οι τόνοι της συζήτησης  για το Μακεδονικό στα αστικά κόμματα και όχι μόνο, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας έστησε ένα παιχνίδι εις βάρος των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ που θα ζήλευαν όλοι οι προκάτοχοί του στη θέση αυτή. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 17:37 Συντάκτης:

Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση της Κίνησης Κομμουνιστών, συμβολής και δράσης.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 08:27 Συντάκτης:

Κοντεύουν τρία χρόνια από εκείνο το δραματικό καλοκαίρι του 2015, όταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έκανε την πιο απότομη και θεαματική στροφή και προσχώρησε στο μνημονιακό στρατόπεδο εγκαταλείποντας το σαρωτικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και υπογράφοντας το τρίτο μνημόνιο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 08:19 Συντάκτης:

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, είχε πει το περίφημο, «όσον αφορά το ζήτημα της Μέσης Ανατολής, εμείς θα ασχοληθούμε με το μαγείρεμα και η Ευρώπη μπορεί να πλύνει τα πιάτα». Αυτό συνέβη και με την υπόθεση των σχέσεων Ελλάδας – Βόρειας, πλέον, Μακεδονίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 14:08 Συντάκτης:

 

 

 

 

Η συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ έγινε κατ’ απαίτηση των ΗΠΑ και της ΕΕ προκειμένου να οχυρωθεί η Δύση έναντι της δυναμικά ανερχόμενης Ανατολής υπό την ηγεμονία της Ρωσίας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 09:58 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 62

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.