ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

O δισεκατομμυριούχος ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Amazon, Τζεφ Μπέζος, και ο μιντιακός νεο-βαρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο αγόρασαν δύο ναυαρχίδες του Τύπου που βρίσκονταν σε τραγική οικονομική κατάσταση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 23:01 Συντάκτης:

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 17:10 Συντάκτης:

Με ψυχρολουσία ισοδυναμούσε η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς επιβεβαιώθηκε ακόμη πιο έντονα η πιθανότητα να μην ενταχθεί ποτέ η Ελλάδα στο πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης (ή QE στην καθομιλουμένη, εκ του Quantitative Easing) της ΕΚΤ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 14:51 Συντάκτης:

Οι μεθοδεύσεις αυτές οδηγούν στο τελειωτικό κτύπημα τις εναπομείναντες θέσεις εργασίας των Ελλήνων ναυτεργατών!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 23:51 Συντάκτης:

Κοινή ανακοίνωση ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για ξεπούλημα των ενεργειακών κοιτασμάτων στο Ιόνιο εξέδωσαν οι οργανώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ και Εργατικού Αγώνα. Τεράστια ευθύνη επωμίζεται και η δημοτική αρχή που προωθεί την ιδιωτικοποίηση των υδρογονανθράκων. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 20:00 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 52

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.