Να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 08:56 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: 902

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησαν συνδικάτα και φορείς καταγγέλλοντας τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, τις προσαγωγές εργαζομένων και τον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς.

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει», φώναξαν εργαζόμενοι και νεολαία που βρίσκονται στην πύλη του υπουργείο.

«Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στους ΝΑΤΟικούς κάνετε τις πλάτες», καταγγέλλουν καθώς οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν την κινητοποίηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενάντια στη μετατροπή του σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών και των πολεμικών σχεδιασμών τους.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με μέλη του ΠΓ, της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος.

Αντιπροσωπεία των σωματείων μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος Χρήστο Κατσώτη πραγματοποιεί συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ τα σωματεία απαιτούν με την κινητοποίηση τους να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες διαδηλωτές. «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε το κλίμα τρομοκρατίας», ξεκαθαρίζουν.

 

Αναγνώστηκε 341 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.