Τι περίεργα παιχνίδια παίζονται στην ΕΡΤ;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 21:28 Συντάκτης:

Πολλά και περίεργα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

 

Το πιο γνωστό μέρος του παγόβουνο είναι η αποπομπή Καπάκου με το ύφος και το στυλ Ταγματάρχη.  Αλλά δεν είναι το μόνο.

 

Σήμερα, στα απόνερα αυτού του γεγονότος, το πρωί στις 6 και 59΄, αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, για την “ανάθεση υπηρεσιών εξωτερικού συμβούλου οργανικών μονάδων της ΕΡΤ”, στη γερμανική εταιρεία KORN FERRY Hay Groop, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 35, του νόμου 4024/2011, όπως αναθεωρήθηκε (σ.σ. από την κυβέρνηση Σαμαρά).

 

Η αξιολόγηση αφορά δομές και προσωπικό.

 

Χαρακτηριστική λεπτομέρεια, το ίδιο θέμα είχε δύο ακόμα φορές τεθεί στο ΔΣ χωρίς, για διάφορους λόγους κάθε φορά, να ληφθεί απόφαση και την τρίτη και φαρμακερή ο Λάμπης Ταγματάρχης το έβαλε στην ημερήσια διάταξη μία ώρα πριν αρχίσει το συμβούλιο.

 

Δεύτερη λεπτομέρεια, οι εκπρόσωποι της εταιρείας, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που μπορούν να θεωρηθούν ακριβείς, βρίσκονταν στο ραδιομέγαρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης (η πληροφορία δεν επιβεβαιώνει αν πήραν μέρος και στη συνεδρίαση).

 

Να σημειωθεί πως η αξιολόγηση δεν ήταν υποχρεωτική.  

 

Τι ακριβώς ετοιμάζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ο “προστάτης” του Νίκος Παπάς; Τι ρυθμίζουν την τελευταία στιγμή και με εσπευσμένο τρόπο; (Καθώς φήμες θέλουν τον Ν. Παπά να αλλάζει υπουργείο στον επικείμενο ανασχηματισμό και το Λ. Ταγματάρχη να ετοιμάζει “ηρωική” έξοδο).

 

Τι παραγγελίες διεκπεραιώνονται;

 

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, τι εμπλοκή έχει με όλα αυτά; Κι αν δεν έχει τι λέει και, κυρίως, τι κάνει;  

 

 Ν.Γ.

 

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.