Συγκροτήθηκε Αντιπολεμική Κίνηση στην Πάτρα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 10:08 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συγκροτήθηκε Αντιπολεμική Κίνηση στην Πάτρα

Στο γεμάτο από αγωνιστές «Μέγαρο Λόγου και Τέχνης» της Πλατείας Γεωργίου  συγκροτήθηκε και στην Πάτρα ο Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός.


Μέσα από ένα πλούτο ομιλιών που επεσήμαναν τους σύγχρονους κινδύνους του πολέμου και αναδείκνυαν την ανάγκη δημιουργίας ενός αντιιμπεριαλιστικού κινήματος αποτροπής του πολέμου εκλέχτηκε συντονιστικό του ΠΑΚΣ και επισημάνθηκαν οι άξονες δράσης του.


Υπογραμμίστηκαν οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω της πλήρους ευθυγράμμισης με την πολιτική των ΗΠΑ και της ειδικής συμμαχίας με το Ισραήλ και την Αίγυπτο.


Επισημάνθηκαν τέλος οι κίνδυνοι για την ειρήνη λόγω του ρόλου των αεροδρομίων Αράξου, Ανδραβίδας και Ακτίου στις ΝΑΤΟϊκές αεροπορικές επιδρομές στη Ανατολική Μεσόγειο, στην κατά καιρούς αποθήκευση πυρηνικών και στα σχέδια μεταφοράς σε αυτά μέρους των αμερικάνικων βάσεων στην Τουρκία.


Το συντονιστικό που εκλέχτηκε θα προγραμματίσει πρωτοβουλίες στο επόμενο διάστημα.

Αναγνώστηκε 1083 φορές Τελευταία τροποποίηση Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 16:34
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.