Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενάντια στη σπίλωση του σ. Κυριακάκη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 16:14 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καταγγελία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενάντια στη σπίλωση του σ. Κυριακάκη

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια απαράδεκτη και πλήρως συκοφαντική εικόνα του συντρόφου μας Γ. Κυριακάκη από σελίδα με εμφανώς προβοκατόρικο τίτλο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα και σπιλώνει το πρόσωπο και τη δράση ενός μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με μακρόχρονη συνεισφορά στο κίνημα και την αντικαπιταλιστική αριστερά.

Ως ΚΣΕ συμπαραστεκόμαστε στο σύντροφο Γ. Κυριακάκη και καταγγέλλουμε το συγκεκριμένο περιστατικό. Δηλώνουμε πως στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι σε αυτόν τον απαράδεκτο και εκτός αριστεράς πολιτισμό ο οποίος αντί της δημόσιας πολιτικής συζήτησης με αρχές και συντροφικό τρόπο, προτάσσει την αναπαραγωγή ενός νοσηρού κλίματος, φανατισμού, προσωπικών αναφορών και ανταλλαγή κατηγοριών. 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οργανώσεις, οι δυνάμεις και οι αγωνιστές/στριές της δεν έχουν καμία σχέση με τέτοιες απαράδεκτες μεθόδους, ούτε πέφτουν στις παγίδες τους, συνδέοντας με αυτές οργανώσεις ή αγωνιστές της. 

Η ΚΣΕ καλεί όλα τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς και κάθε είδους αναπαραγωγή του κλίματος που αυτή διαμορφώνει, ακυρώνοντας έτσι στην πράξη τους νοσηρούς σκοπούς αυτής και κάθε άλλης αντίστοιχης ενέργειας.

Η ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αναγνώστηκε 1517 φορές Τελευταία τροποποίηση Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 16:21
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.