Άμεση αθώωση των δύο αγωνιστών φοιτητών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 18:03 Συντάκτης:

Καταδικάζουμε την άδικη σύλληψη των 2 αγωνιστών που διώκονται επειδή απλά συμμετείχαν στην πορεία υπεράσπισης του ασύλου και έναντια στο αντιδημοκρατικό lock out στην ΑΣΟΕΕ την Δευτέρα 11/11. Απαιτούμε την άμεση αθώωση τους και αναίρεση όλων των κατηγοριών και υποτιθέμενων αδικημάτων .

 

 

Αστυνομία και κράτος τρομοκρατούν την νεολαία ως απάντηση στους δυναμικούς αγώνες των φοιτητών ενάντια στην κατάργηση του ασύλου και στα αντεκπαιδευτικά νομοσχέδια που πλήττουν τις σπουδές και τη ζωή τους .  

 

Οι άδικες συλλήψεις και στοχοποιήσεις αγωνιστών και η βίαιη,εγκληματική καταστολή απο πλευράς της αστυνομίας (όπως τα γεγονότα που ακολούθησαν στα Εξάρχεια μετά την μαζική πορεία 30.000 της 17ης Νοέμβρη) δεν θα μείνουν αναπάντητες! Το φοιτητικό και νεολαΐστικο κίνημα θα δώσει ακόμα πιο μαζική απάντηση το επόμενο διάστημα ενάντια στην τρομοκρατία και στα σχέδια της υπουργού Κεραμέως .

 

Καλούμε τον λαό και τη νεολαία να σταθεί αλληλέγγυα δίπλα στους διωκόμενους αγωνιστές και στους αγώνες των φοιτητών!

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΑΥΡΙΟ 22/11 9:30 ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ

 

Πολιτική Κίνηση για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.