Επιτυχημένη εκδήλωση του Κομμουνιστικού Συντονισμού στην Κέρκυρα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 13:34 Συντάκτης:

 

Η πρώτη συγκέντρωση στη Κέρκυρα του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου των Κομμουνιστικών δυνάμεων είχε το στοιχείο της στιβαρότητα και της γόνιμης απαιτητικότητα των αγωνιστών που συγκρότησαν τη συνέλευση.

Δεν ήταν μόνο οι εισηγητικοί ομιλητές, αλλά και η πληθώρα και η ποιότητα των παρεμβάσεων που δικαιολογούν μια αισιοδοξία.

Η πολιτική απαίτηση στροφής στην εργατική τάξη ως μέρος της, η ανάγκη καλλιέργειας και έμπρακτης προώθησης μιας ουσιώδους δημοκρατικής λειτουργίας, η συμφωνία στην προγραμματική διακήρυξη ως πρώτη προσέγγιση και η απαίτηση συλλογικού εμπλουτισμού της, η απαίτηση της γείωσης στα άμεσα ζητήματα που αφορούν τη ζωή της νεολαίας και των εργαζομένων, η προβολή και πλουτισμός των στρατηγικών ζητημάτων, τα γιατί και πως φτάσαμε ως εδώ παρά τις συνταρακτικές εξελίξεις της δεκαετίας της κρίσης, η απαίτηση σίγουρων και συλλογικών βημάτων συνθέτουν την πολλά υποσχόμενη εικόνα της εκδήλωσης

 

 

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.