Μέτωπο κατά της βίας και του εκφοβισμού – Η Μελίνα Αλεφαντή είμαστε όλοι/ες εμείς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 15:24 Συντάκτης:
Μέτωπο κατά της βίας και του εκφοβισμού – Η Μελίνα Αλεφαντή είμαστε όλοι/ες εμείς

 

Καταγγελία του Κομμουνιστικού σχεδίου

Τις τελευταίες μέρες η περιοχή της Αγίας Παρασκευής και της πλατείας  Άη Γιάννη έχει γίνει το επίκεντρο, με τις δυνάμεις καταστολής κατόπιν εντολής Δημάρχου να προσπαθούν να την εκκενώσουν και να σφραγιστεί προς αποφυγή κρουσμάτων συνωστισμού. Παράλληλα με αυτήν την πρωτόγνωρη και αντιδημοκρατική προσπάθεια, επιχειρείται και η στοχοποίηση της εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου του συνδυασμού Φυσάει Κόντρα και μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μελίνας Αλεφαντή.

Η Δημοτική Αρχή και τα αντιδραστικά ΜΜΕ προσπαθούν να της χρεώσουν υποκίνηση των γεγονότων και κοινωνική ανευθυνότητα μπροστά στην πανδημία. Η πραγματικότητα βέβαια είναι τελείως διαφορετική, η Μελίνα Αλεφαντή και το δημοτικό σχήμα της Αριστεράς υπεράσπισε την ύπαρξη ελεύθερων χώρων που απειλούνται από τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εξέφρασε την αντίθεσή της στη χρήση των ΜΑΤ και των χημικών, με το πρόσχημα της «συνάθροισης». Είναι  χρέος κάθε εκλεγμένου συμβούλου η υπεράσπιση της ελευθερίας του χώρου απέναντι στην κρατική καταστολή.

Την ίδια στιγμή που Δημοτική Αρχή και άλλα αντιδραστικά θεσμικά χείλη μιλούν για κοινωνική ανευθυνότητα εκ μέρους του «Φυσάει Κόντρα» και των ανθρώπων του, αρνούνται επίμονα την πρότασή του για πραγματοποίηση Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη μέτρων προστασίας των πολιτών από την πανδημία. Αρνούνται και να συζητήσουν καν τις προτάσεις του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ για την πανδημία. Κλείνουν τα μάτια σε κατάφωρες παραβιάσεις σε άλλους χώρους.

 Η στοχοποίηση της Μελίνας Αλεφαντή, θα βρει απέναντί της κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο, κάθε νέο και νέα που δεν δέχεται να γίνονται οι ελεύθεροι χώροι έρμαια επιχειρηματικών συμφερόντων. Η δημοτική αρχή και ο εσμός των ΜΜΕ που τη στηρίζουν  θα είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε επίθεση κατά αγωνιστών, για οποιαδήποτε πράξη βίας και εκφοβισμού.

Πολιτική Κίνηση για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.