Εικόνες και βίντεο από την απαγορευμένη πορεία για το Πολυτεχνείο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 23:32 Συντάκτης:
Εικόνες και βίντεο από την απαγορευμένη πορεία για το Πολυτεχνείο

Η πορεία μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου "έσπασε" την αυταρχική απαγόρευση της κυβέρνησης, δίνοντας μήνυμα πως ο ιός δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων. Ο κόσμος που συμμετείχε τήρησε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας, διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας μάσκες. 

 
Ακόμα και την στιγμή που οι δυνάμεις των ΜΑΤ, εφαρμόζοντας το χουντικής έμπνευσης διάταγμα της κυβέρνησης, επιτέθηκαν απρόκλητα στην ειρηνική συγκέντρωση με δακρυγόνα και αύρες νερού, οι διαδηλωτές υποχώρησαν συντεταγμένα και με προσοχή.

Αντίθετη με την υπεύθυνη εικόνα της διαδήλωσης ήταν αυτή των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες αγνόησαν σταθερά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
 
Της βίαιας επίθεσης των ΜΑΤ, ακολούθησαν προσαγωγές διαδηλωτών, όπως και ο προπηλακισμός του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θ. Παφίλη.

Ακολουθούν εικόνες και βίντεο από την πορεία:

 

 

 

 

 

 

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.