Μεγάλη Αντιιμπεριαλιστική –ΑντιΝΑΤΟική διαδήλωση VIDEO -FOTO

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 21:11 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Μεγάλη Αντιιμπεριαλιστική –ΑντιΝΑΤΟική διαδήλωση VIDEO -FOTO

Μαζική απάντηση δόθηκε στις αντιπολεμικές αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Εργαζόμενοι, νεολαία, οργανώσεις της αριστεράς και φοιτητικοί σύλλογοι διαδήλωσαν με κεντρικά συνθήματα τον τερματισμό του πολέμου, την υπεράσπιση της ειρήνης και την ανάγκη μη εμπλοκής της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Η επιλογή της Κυβέρνησης να αποστείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη για τον λαό και χρειάζεται να κλιμακωθεί ο αγώνας ενός πλατιού αντιιμπεριαλιστικού και αντιπολεμικού κινήματος υπεράσπισης της ειρήνης.

Την διαδήλωση είχαν καλέσει φοιτητικοί σύλλογοι μαθητικές,  εργατικές και πολιτικές συλλογικότητες  πολιτικές οργανώσεις  Η διαδήλωση είχε παλμό και ζωντάνια και σε αυτήν κυριάρχησαν  αντιιμπεριαλιστικά και αντιΝΑΤΟΙκα συνθήματα

 ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

 

 

 

 

 

Αναγνώστηκε 576 φορές Τελευταία τροποποίηση Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 21:52
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.