11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή: Ο εξευτελισμός σας είναι τέλειος


 

Επί δεκαπέντε λεπτά  η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, οι πρεσβευτές Ουκρανίας, Κύπρου και της Γαλλίας, το ΜΕΡΑ 25 δι ενός βουλευτή, παρακολουθούσαν και στο τέλος  χειροκρόταγαν το ενεργούμενο των αμερικανονατοϊκών και κύριο υπεύθυνο για τα βάσανα  που περνά ο λαός της  Ουκρανίας , Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι   επέλεξε να προβάλλει δύο βιντεοσκοπημένα μηνύματα Ουκρανών «μαχητών» από την Μαριούπολη, που όπως είπε αποτελούν μέλη του εθελοντικού τάγματος του Αζόφ (το οποίο ακόμη και ο δυτικός Τύπος έχει συνδέσει με νεοναζί και εθνικιστές).

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν μασκοφόρος, με αποτέλεσμα τελικά να απευθύνεται στους Έλληνες βουλευτές μέσω της Βουλής ένας άγνωστος μασκοφόρος!

 H σκύλα που το γέννησε το κτήνος, τον φασισμό, δεν ζει απλά και είναι πάλι σε οργασμό, κοιλοπονά περιφερόμενη μέσα στην ίδια την ελληνική Βουλή.

Από την πολιτική αυτή μαύρη φιέστα απουσίαζαν οι βουλευτές  του  ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης. Ενώ, σε αντίθεση με τον αρχηγό τους,  αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, Θοδωρής Δρίτσας, Γιώργος Βαρεμένος και Γιάννης Γκιόλας, τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον ακροδεξιό στρατιώτη του Τάγματος Αζόφ, καθώς επίσης και ο βουλευτής του ΜΕΡΑ Γιώργος Λογιάδης που εκπροσωπούσε το κόμμα του .

Και όλα αυτά προφανώς στο όνομα της ΝΑΤΟποίησης και αμερικανοποίησης του πλανήτη.

 Ούτε μια λέξη δεν βρήκαν να πουν ο πρωθυπουργός και το ΚΙΝΑΛ για αυτήν την πρωτοφανή πρόκληση, να δοθεί ο λόγος στη Βουλή σε μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης

Η στάση τους αυτή προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία.

Ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες,  εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του χαρακτηρίζοντας «μεγάλο λάθος» την ομιλία του νεοναζί στη Βουλή.
Μετά το χειροκρότημα της ομιλίας Ζελένσκι,  ο Τσίπρας σε δήλωση του, απέδωσε την απόλυτη ευθύνη στον Μητσοτάκη για την παρουσία των ναζί στην ελληνική Βουλή.

Να σημειωθεί πως παρά την (απαράδεκτη και ντροπιαστική ) παρουσία του Κύπριου πρέσβη, δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά για την Κύπρο.

Η πολιτική της κυβέρνησης και των επίδοξων συνοδοιπόρων της οδηγεί όχι μόνο στον τέλειο πολιτικό εξευτελισμό αλλά και σε απρόβλεπτες και απροσδόκητες περιπέτειες για τον ελληνικό λαό.

Η ελπίδα μπορεί να γεννηθεί από τον ίδιο τον ελληνικό λαό, οι εμπειρίες του οποίου σε ανάλογες δύσκολες στιγμές μπορεί να αποτελέσουν εφαλτήριο ενωτικής αγωνιστικής  πορείας.

Αθήνα 7.4. 2020  Η συντακτική Επιτροπή του Kommon

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ