Μήνυμα των Παλαιστινίων στην σύσκεψη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 10:10 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μήνυμα των Παλαιστινίων στην σύσκεψη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

 

Παλαιστινιακή Συνδικαλιστική Ομοσπονδία: Τα ελληνικά συνδικάτα και ο λαός σας παραμένουν αληθινοί φίλοι της Παλαιστίνης

Ενόψει  της προετοιμασίας  για την πραγματοποίηση της πρώτης  ευρείας σύσκεψης  πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλογικοτήτων  στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά - την Πέμπτη 13 Οκτώβρη 2022, στην αίθουσα Συνελεύσεων,  (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Πειραιάς), στις 6μμ - για την ανάληψη πρωτοβουλίας  για την έκφραση ουσιαστικής αλληλεγγύης  στον σκλαβωμένο λαό της Παλαιστίνης, μία πρωτοβουλία που σαν στόχο έχει να επαναφέρει  στο πολιτικό προσκήνιο  τον αγώνα του  για δικαιοσύνη,  για  τη σύσταση  του κράτους της Παλαιστίνης και να αναδείξει  τις  θηριωδίες που διαπράττει το “δημοκρατικό” Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων,   η πρωτοβουλία μας έγινε γνωστή στα παλαιστινιακά συνδικάτα.

 Ο Χασάν Σαράκα  (Hasan Sharaka) Γενικός Γραμματέας της  Παλαιστινιακής  Γενικής  Ομοσπονδίας Συνδικάτων, η Παλαιστινιακή Συνδικαλιστική Ομοσπονδία  έχει περίπου 290.000 μέλη, μας έστειλε επιστολή την οποία δημοσιεύουμε:

Έλληνες σύντροφοι μας,

 Εκ μέρους της  Παλαιστινιακής Γενικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων  και του παλαιστινιακού λαού θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την έντιμη στάση σας που επιβεβαιώνει την  πλήρη στήριξη των Ελλήνων στα νόμιμα δικαιώματα του λαού μας.

Όλα αυτά τα χρόνια , αποδεικνύεται  περίτρανα ότι τα ελληνικά συνδικάτα και ο λαός σας παραμένουν αληθινοί φίλοι της Παλαιστίνης   και η αδιάκοπη στήριξη σας  στον παλαιστινιακό  σκοπό έχει σημαντική επίδραση στη μάχη μας ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και στις παράνομες και άδικες πρακτικές της.

Θα θέλαμε να σας υποδεχθούμε στην Παλαιστίνη  και  από κοινού να διοργανώσουμε διάφορες πρωτοβουλίες  και δράσεις . Θα μπορέσουμε  να εντείνουμε τις συλλογικές προσπάθειες  και να συνεργαστούμε  για να επιδείξουμε αλληλεγγύη στον λαό μας γνωρίζοντας τη στήριξη σας στην παλαιστινιακή υπόθεση.

Έλληνες σύντροφοι να είσαστε σίγουροι ότι  οι Παλαιστίνιοι θα συνεχίσουν  να αγωνίζονται  έως ότου κερδίσουν την ελευθερία τους με την ίδρυση  ανεξάρτητου, κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους  με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Για άλλη μια φορά  θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση μας για την έντιμη θέση σας.”.

Υ.Γ. Το παραπάνω μήνυμα εστάλη στην ΠΕΝΕΝ και απευθύνεται στα 5 Σωματεία που από κοινού συνδιοργανώνουν την σύσκεψη της 13 Οκτώβρη 2022.

 

Αναγνώστηκε 252 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.