Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αριστερής Ανασύνθεσης και του Σύγχρονου Κομμουνιστικού Σχεδίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 14:13 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αριστερής Ανασύνθεσης και του Σύγχρονου Κομμουνιστικού Σχεδίου

 

 Στη γεμάτη αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, έγινε μια γόνιμη και ειλικρινής συζήτηση για την ανάγκη ανασύνταξης των δυνάμεων της μαχόμενης ριζοσπαστικής αντιιμπεριαλιστικής και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, μπροστά στις πολιτικές, κινηματικές και εκλογικές μάχες που έρχονται.

Αυτή την ανάγκη, βάσει της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και διεθνώς, ανέδειξαν εισαγωγικά τόσο οι τοποθετήσεις των οργανώσεων που διοργάνωσαν την εκδήλωση παρουσιάζοντας την πολιτική και την εκλογική τους πρόταση, όσο και η εκπρόσωπος της Αναμέτρησης - Οργάνωση για μια νέα Κομμουνιστική Αριστερά.

Ακολούθως, τον λόγο πήραν και συνέβαλαν στη συζήτηση εκπρόσωποι πολιτικών οργανώσεων ( ΛΑΕ, Σύλλογος διάδοσης της μαρξιστικής σκέψης – ΓΙΑΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ , ΑΠΟ, ΣΕΚ, ΝΑΡ και ΔΕΑ) και άλλοι αγωνιστές. Η χθεσινή εκδήλωση έρχεται να συμβάλει στον εν εξελίξει διάλογο μεταξύ των δυνάμεων της μαχόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς αναδεικνύοντας την ανάγκη συγκέντρωσης δυνάμεων σήμερα.

 

Αναγνώστηκε 1358 φορές Τελευταία τροποποίηση Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 07:27
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.