Κάτω τα χέρια από σπίτια του λαού!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 19:06 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(3 ψήφοι)
Κάτω τα χέρια από σπίτια του λαού!

Σήμερα  ξημερώματα   αστυνομικοί  μαζί με δικαστικό επιμελητή  σπάνε την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού εισβάλλοντας  στο σπίτι της  ρημάζοντας  έπιπλα και οικιακές συσκευές,  προκειμένου να την πετάξουν έξω εκτελώντας δικαστική εντολή έξωσης  για το μοναδικό της σπίτι  που βγήκε  σε πλειστηριασμό  για το ποσό των 15000.

Είναι η δεύτερη επιχείρηση  έξωσης που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο εξάμηνο. Όπως και τότε  άμεση ήταν η αντίδραση   Σωματείων και μαζικών φορέων της περιοχής  και Βουλευτών ενώ πάνω   πάνω από 1000 άτομα διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους  του  Ζωγράφου .

Η απόπειρα έξωσης  τελικά  βρήκε απέναντι της τον λαό του Ζωγράφου σωματείων και πολλών πολιτικών και κινηματικών  συλλογικοτήτων από όλη την Αθήνα  και ακυρώθηκε

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός»,. «Ούτε στην Αβύδου, ούτε πουθενά, τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά» διαμήνυσαν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν κανέναν πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Η Ιωάννα Κολοβού ευχαρίστησε τους διαδηλωτές που βρίσκονται στο πλευρό της, σημειώνοντας ότι η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος και αυτός θα είναι πάντα.

Κανένας μόνος του καμία μόνη της απέναντι στα κοράκια

Ο λαός σώζει τον λαό

 

Αναγνώστηκε 784 φορές Τελευταία τροποποίηση Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 23:52
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.