19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντονισμός δράσης και διαλόγου κομμουνιστικών δυνάμεων

 

Μια σημαντική πρωτοβουλία σφραγίστηκε από μια επιτυχημένη εκδήλωση. Χθες βράδυ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη, όπως υποσχέθηκαν οι ομιλητές, εκδήλωση των 5 πολιτικών κινήσεων (Αριστερή Ανασύνθεση, Κομμουνιστική Κίνηση Εργατικός Αγώνας, Παρέμβαση, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, Σύλλογος Γιάννης Κορδάτος) που συγκροτούν τον λεγόμενο “Συντονισμό δράσης και διαλόγου κομμουνιστικών δυνάμεων”.

Οι ομιλητές αλλά και όσοι εν συνεχεία πήραν το λόγο μίλησαν για τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας τη σημερινή περίοδο της υποχώρησης του λαϊκού κινήματος και της Αριστεράς, την ανάγκη να προχωρήσει σε βάθος ο διάλογος αλλά και να διευρυνθεί η πρωτοβουλία με τη συμμετοχή και άλλων κινήσεων, αλλά και την ανάγκη να χαραχτούν νέοι δρόμοι στην ενωτική δράση. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος που συμμετείχαν σε αυτόν μεταξύ άλλων  εκπρόσωποι και άλλων οργανώσεως

Καλώς φτάσαμε ως εδώ, το ζήτημα είναι να δώσουμε σε αυτήν την προσπάθεια βασικά χαρακτηριστικά και τόπο, να συνεχιστεί και να συγκεκριμενοποιηθεί, να διαμορφωθεί ως χώρος διαλόγου που θα εμπλέξει όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την αναζήτηση του κομμουνιστικού οράματος. Αυτή η πρόταση-αντίληψη ήταν εκείνη που κυριάρχησε, μαζί με την κατάθεση της αγωνίας για τα διχαστικά προτάγματα οργανώσεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ