Εκτύπωση Σελίδας

ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 11:57 Συντάκτης: ΝΕΕΣ-ΝΕΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

 

 

ΝΕΕΣ-ΝΕΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

 

Όλοι και όλες την Πέμπτη 11/3 στις 6μμ στην Ημέρα Δράσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και ενάντια στον αυταρχισμό στο Σύνταγμα!

 

Η Κινητοποίηση στις 9/3 ήταν μια μεγάλη μέρα για την πόλη της Αθήνας, για τη προσφυγική συνοικία της Νέας Σμύρνης.

 

Η παλλαϊκή αντικατασταλτική διαδήλωση υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων ήταν μια πρώτη απάντηση του κινήματος και του λαού απέναντι στην κυβέρνηση των σκανδάλων και της καταστολής, στην κυβέρνηση που η αντιμετώπιση της πανδημίας γίνεται με αστυνομικούς αντί για γιατρούς και νοσηλευτές, που αποτυγχάνει συνεχώς σε όλα τα μέτωπα, υγειονομικό, οικονομικό, κοινωνικό. Χιλιάδες κόσμου και νεολαίων, με διαφορετικές και πολυποίκιλες τοποθετήσεις, είπαν το δικό τους «ΟΧΙ» απέναντι στην όξυνση της καταστολής και τη στρατηγική της έντασης που ακολουθεί η κυβέρνηση, απέναντι στην νέα κανονικότητα που θέλουν να επιβάλουν με τις δυνάμεις καταστολής να αποτελούν τους βασικούς ρυθμιστές της καθημερινότητάς μας.

 

Γίνεται σιγά σιγά πιο φανερό στην κοινωνία, ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να προστατεύει το status quo από πιθανούς τριγμούς, και όχι «τον πολίτη από την εγκληματικότητα», όπως είναι το προσφιλές αφήγημα όλων των αστικών κυβερνήσεων. Και αν η κοινωνία απαιτήσει και προσπαθήσει να επιβάλλει ριζικές αλλαγές, τόσο το χειρότερο για την κοινωνία

 

Για άλλη μια φορά, είδαμε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να επιχειρεί να βάλει στο στόχαστρο τις λαϊκές αντιδράσεις, μιλώντας για διχασμό και ένταση. Ενώ στην ουσία αποκρύπτει πως αυτός είναι ο υποκινητής του διχασμού και της έντασης, με την αστυνομοκρατία και την πολιτική της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, με τη διαρκή ολίσθηση της ΝΔ σε όλο και εντονότερα επίπεδα αυταρχισμού. Ο πρωθυπουργός μπορεί να είναι βέβαιος, πως όσο δεν κάνει υποχωρήσεις η κυβέρνηση απέναντι στις απαιτήσεις του λαϊκού παράγοντα, τόσο οι αντιδράσεις του θα είναι εντονότερες και πιο απρόβλεπτες. Η κυβερνητική προκλητικότητα και αλαζονεία σπέρνει τους ανέμους για τις θύελλες που μέλλεται να θεριστούν.

 

Η αστυνομοκρατία και η κρατική καταστολή δεν θα περάσουν!

 

-ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!

-ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

-ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ & ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

-ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΡΑΣΗ-ΜΑΤ

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΝΕΕΣ-ΝΕΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Αναγνώστηκε 349 φορές